KWALITEIT

Thuis / Kwaliteit

Kwaliteitsbeleid

Onze strenge en professionele kwaliteitsingenieurs gebruiken geavanceerde meetapparatuur om de kwaliteit van de matrijs en producten te waarborgen; PPAP wordt strikt geïmplementeerd in overeenstemming met tekeningen en initiële monsterstadia, IQC,IPQC,OQC zal worden uitgevoerd volgens onze kwaliteitscriterial, en er mogen geen defecte producten in de volgende processtappen stromen.

De eindproducten worden geïnspecteerd volgens het gedefinieerde AQL-tarief en er is 100% visuele inspectie om ervoor te zorgen dat er geen defecte onderdelen naar klanten worden verzonden. Wij voorzien u van alle kwaliteitsdocumenten, certificeringen en inspectierapporten die u of onze klanten nodig hebben.

Kwaliteitsbeleid
Vraag een offerte aan

Kwaliteitscontroles

Grondstoffen
Grondstoffen

IQC-grondstoffen,
MSDS/ROHS/Reach-rapporten

Productie
Productie

Operator Zelfcontrole & QA IPQC

Voor het verpakken
Voor het verpakken

Documentatie Check & Radom TRIG Inspectie volgens AQL

Afgerond
Afgerond

100% visuele en kritische dimensiecontrole & controle op volledige afmetingen volgens AQL

Onze kwaliteitsborging

We hebben enkele van de meest geavanceerde apparatuur om aan uw matrijs- en productiebehoeften te voldoen. Onze kwaliteitsafdeling is uitgerust met Zeiss CMM.
Projector, hoogtemeters en diverse andere apparatuur.
Spearate visuele inspectieteams zijn ook in huis beschikbaar voor de 100% visuele inspecties.Als gecertificeerde ISO 9001: 2015-fabriek zijn wij het volgen en beheren van het kwaliteitssysteem en onze operaties volgens S0 9001: 2015.

mail top