Consumentenelektronica en medische zorg ingediend

Toepassingen voor consumentenelektronica

De metalen structurele componenten van consumentenelektronicaproducten verwijzen naar de bescherming en ondersteuning van hoge maatnauwkeurigheid, sterren van hoge oppervlaktekwaliteit en een hoog volume in korte tijd in deze branche. Een breed scala aan producten is een belangrijk onderdeel van consumentenelektronica.

Met onze volledig in-house CNC-automatische draaimachines zijn we in staat om de producten met een hoog volume van goede kwaliteit aan onze klanten te leveren

Toepassingen voor medische zorg

CNC-componenten voor medische bewerkingsapparaten zijn altijd een moeilijk proces. Omdat de componenten van medische hulpmiddelen meestal complex zijn en een hoge precisie vereisen. CSL Precision is een professionele leverancier van precisiebewerkingen met de capaciteit om complexe en zeer nauwkeurige componenten te vervaardigen voor OEM’s van medische hulpmiddelen. CSL Precision verspant medische componenten van één prototype tot duizenden. En we besteden veel aandacht aan elk project om ervoor te zorgen dat we onze klanten gekwalificeerde componenten leveren.

 

 

Toepassingsproducten

 

Automotive Parts
link icon
Consumentenelektronica en medische zorg ingediend
Automotive Parts
link icon
Consumentenelektronica en medische zorg ingediend
mail top